fbpx

Hva vi gjør

Vårt fokus er å sende ut team for å leve blant muslimer på steder hvor ingen tidligere har gjort Jesus kjent.

Et stigende antall muslimer velger å følge Jesus. De fleste, ja faktisk nesten alle, Jesus-bevegelser blant muslimer har funnet sted i det 21. århundre! Noe svært bemerkelsesverdig er i ferd med å skje i vår generasjon.

Vi svarer på Guds høyeste ønske for alle folkeslag og Guds kall til å være en velsignelse for alle, til verdens ende. Vår rolle i dette er å leve ut Jesu kjærlighet i muslimske nabolag. Dette gjør vi gjennom å identifisere oss med muslimer og invitere dem til å følge verdens Frelser i deres nabolag og sosiale nettverk, og ikke ved å «konvertere» dem til en fremmed religion eller kultur.

Vår tjeneste er forskjellig på forskjellige steder, men uansett hvor vi er så er det våre kjerneverdier som gir retning til vår tilnærming i vår tjeneste. Men den muslimske verden er meget mangeartet og hvert team må selv finne ut hvordan det best på sitt sted kan følge Guds kall til seg.

Sjekk Bli inspirert for autentiske historier fra team og muslimer i ulike regioner. Det å få et møte med vårt arbeid gjennom historiene til de som har gått foran er den beste måten å finne ut hvordan vi arbeider på.

Hvis du er interessert i å bli med oss kan du finne ut om aktuelle muligheter eller ta kontakt for å samtale om hvilke muligheter som finnes. Vi vil veldig gjerne høre fra deg!

Mennesker som blir med i Frontiers som bor ute må:

  • Være med i et team med mennesker med felles mål og bor i et unådd muslimsk område.
  • Lære språket og kulturen til folket de bor blant.
  • Bruke sine gaver og yrkesferdigheter for å være til hjelp og velsignelse i det stedet de bor.
  • Dele de gode nyhetene om Jesus og invitere mennesker til å følge Ham.
  • Se enkeltmennesker, familier og samfunn bli forvandlet gjennom Jesus, hvor det vokser frem sunne fellesskap av etterfølgere av Jesus som multipliseres og blir til en bevegelse.

Fordi den muslimske verden er så stor og forskjellig, ser Frontiers team forskjellige ut fra plass til plass. Hvert enkelt team finner ut hvordan de oppnå deres kall til å gjøre disipler der de bor, hvor de må hjelpe til i samfunnet gjennom ting som undervisning, drive et foretak, bygge brønner, gi medisinsk behandling, kunst og forskning. Våre team gjør så mange forskjellige ting, vi verdsetter alle som kommer til oss, de er unike og vi vil jobbe hardt med å finne et sted de vil trives.

Å bo i en annen kultur enn sin egen kan være utfordrende. Frontiers er her for å sikre at du har det bra!

Vi vil gjerne være i kontakt med deg

Klikk her for å melde deg på våre nyhetsbrev og oppdateringer

    Ja, jeg vil gjerne motta