fbpx

Bli med på å sende flere team til den muslimske verden!

Millioner av muslimer venter fortsatt på en invitasjon til å følge Jesus. Gjennom din gave vil nye team bli rekruttert, utrustet og støttet slik at de kan bringe gode nyheter til nye mennesker.

Du kan støtte Frontiers økonomisk ved å klikke på bildet nedenfor. Her kan du velge å gi en enkeltgave på Vipps (nr. 74510, Frontiers Norden), eller fast givertjeneste gjennom Avtalegiro. Husk å skrive inn ditt fødselsnummer hvis du ønsker skattefradrag

Du kan selvsagt også gi enkeltgaver manuelt til gavekonto 3000.18.76127.

Fast givertjeneste er grunnlaget for en stabil økonomi i arbeidet!

Alle faste givere til arbeidet gjennom Frontiers Norden er også automatisk medlemmer. Gi derfor beskjed om du støtter arbeidet fast men ikke ønsker å være medlem. Det er selvsagt også mulig å være medlem uten å være fast giver! I så fall kan medlemskontingenten (kr. 100) betales inn som et engangsbeløp. Husk da å merke den som medlemskontingent.

Skattefradrag: Gaver til Frontiers Norden er berettiget til skattefradrag, så sant det samlede gavebeløpet overstiger kr. 500 per år. For 2023 er totalt fradragsberettiget beløp på kr. 25 000.

Umerkede gaver vil gå inn i den generelle driften av arbeidet. Hvis du ønsker å gi til bestemte formål (så som støtte til en feltarbeider, en medarbeider i Norge, eller et prosjekt (for eksempel nødhjelpsarbeid gjennom vårt Rapid Intervention Network (RIN)), så må det spesifiseres i feltet «Jeg ønsker å legge igjen en kommentar».

Tusen takk for din støtte til arbeidet for å nå de unådde muslimske folkegruppene med evangeliet om frelse i Jesus!

Vi vil gjerne være i kontakt med deg

Klikk her for å melde deg på våre nyhetsbrev og oppdateringer

    Ja, jeg vil gjerne motta

    Frontiers, Postboks 5134, 9284 Tromsø, Norge   Tel. +47 406 24 515    E-post: info@frontiers.no    Personvernerklæring
    Registrert forening nr. NO-988 301 388

    Frontiers på Facebook

    © Frontiers 2024