fbpx

Bli med på å sende flere team til den muslimske verden

Millioner av muslimer venter fortsatt på en invitasjon til å følge Jesus. Gjennom din gave vil nye team bli rekruttert, utrustet og støttet slik at de kan bringe gode nyheter til nye mennesker.

Du kan støtte Frontiers økonomisk ved å

-bli fast giver:

Fast givertjeneste er grunnlaget for en stabil økonomi i arbeidet! Ønsker du å være med på dette, eller gi et annet fast beløp, så ta kontakt ved å benytte dette kontaktskjemaet.

Legg ved din kontaktinformasjon som: navn, adresse, telefonnummer og ønsket gavebeløp. Vi har ikke inngått avtale om autogiro, og anbefaler at du avtaler fast betalingsoppdrag gjennom nettbank, eller ved å kontakte banken. Du benytter samme kontoinformasjon som ved enkeltgave (se nedenfor).

Alle faste givere til arbeidet gjennom Frontiers Norden er også medlemmer (det er mulig å reservere seg mot dette om ønskelig – gi i så fall beskjed).

-gi en gave nå:

Vipps: Søk Frontiers eller skriv 74510, så lett og raskt!

Ønsker du å gi en enkeltgave til arbeidet, kan du gjøre det på kontonummer 3000.18.76127 (IBAN: NO29 3000 1876 127, BIC/SWIFT: SPSONO22XXX). Adresse: Frontiers Norden, postboks 5134, 9284 Tromsø.

-skattefradrag:

Gaver til Frontiers Norden er berettiget til skattefradrag, så sant det samlede gavebeløpet overstiger kr. 500 per år. For 2018 er totalt fradragsberettiget beløp på kr. 40 000. For at du skal få rett til fradrag på skatten må du sende inn ditt f.nr. (11 sifre) til Frontiers Norden (se nedenfor for adresse).

Merk gaven med «Gave til Frontiers Norden, ditt navn, og eventuelt gavens formål, hvis du ikke ønsker at den skal gå inn i den generelle driften, men øremerkes et bestemt formål.

Tusen takk for din støtte til arbeidet for å nå de unådde muslimske folkegruppene med evangeliet om frelse i Jesus!

Vi vil gjerne være i kontakt med deg

Klikk her for å melde deg på våre nyhetsbrev og oppdateringer

    Ja, jeg vil gjerne motta

    Frontiers, Postboks 5134, 9284 Tromsø, Norge   Tel. +47 - 406 24 515    E-post: info@frontiers.no    Personvernerklæring
    Registrert forening nr. NO-988 301 388

    Frontiers på Facebook

    © Frontiers 2023