fbpx

Be for team

Hvorfor bør vi be for team?

Samuel M. Zwemer, erfaren kristen kjenner av muslimer og islam i både teori og praksis, sa en gang at «historien om misjon er historien om besvarte bønner». Når vi står sammen, kan våre bønner gi styrke og oppmuntring så vel som produsere frukt. En av våre arbeidere i den muslimske verden har sagt at «det å vite at folk gikk sammen med oss gjennom deres trofaste forbønn løftet oss opp når vi møtte dype skuffelser. Det å vite at vi aldri var alene bar oss gjennom alt.» Så hva er det du venter på!?

Bønneemner:

>> Be om at flere arbeidere skal løftes opp og sendes ut til innhøstingen (Matt 9,36-38). Vi tenger flere arbeidere og team til å gå til flere folk og steder.

>> Be at Den hellige ånd skal berede grunnen slik at de gode nyhetene kan mottas og Guds ord blir sendt ut med hast, tas imot og blir gitt ære (2 Tess 3,1)

>> Be at alle teamene skal bli ledet til og etablere relasjoner til «fredens mennesker» (Luk 10,1ff)

>> Be at teamene utrustes til å tåle emosjonell, psykologisk, fysisk og åndelig prøvelse og får merke Guds omsorg og at Han sørger for dem.

>> Be a visa blir forlenget og nye gitt, slik at flere arbeidere kan slutte seg til tjenesten, og andre kan fortsette i sine pågående tjenester.

>> Be om sterke og sunne team som viser god omsorg for hverandre.

Vi vil gjerne være i kontakt med deg

Klikk her for å melde deg på våre nyhetsbrev og oppdateringer

    Ja, jeg vil gjerne motta

    Frontiers, Postboks 5134, 9284 Tromsø, Norge   Tel. +47 406 24 515    E-post: info@frontiers.no    Personvernerklæring
    Registrert forening nr. NO-988 301 388

    Frontiers på Facebook

    © Frontiers 2024