Muligheter

Her er mange muligheter! Du kan bli med i et av våre 19 team i Sør Asia, vi vil presentere 3 spesifikke jobbmuligheter for dere som vil være med på å nå de 150+ millionene muslimene.

Daglig Leder, Kaffekjede, Dhaka, Bangladesh

Har du erfaring innen kundeservice, kaffe butikker, bedriftsledelse og et hjerte for Bangladesh? En som kan være daglig leder i en lokal kaffe kjede (6 utsalg og stadig vokser), lede 175+ ansatte som har en lidenskap for firmaet, men også for Guds rike. Du kan bli med i et team som er fokusert på velstående og innflytelsesrike ledere i Bangladesh. Grip muligheten i dag, ta kontakt! 

Agronom, Vest Bengal, India

Her ser de etter noen som har en bakgrunn i jordbruk eller har spesialiserte fagfelt som aquaponics eller ingeniørutdannelser for fattige land og samfunnsutvikling, med et hjerte for disippelgjøring bevegelse og Bengalere. Folket her har lav inntekt og 90 % jobber med landbruk i dette område på 9 + millioner unådde Bengalere. Dette teamet har også en plan om å etterhvert utvide for å nå ut til sør, som også er unådde jordbruksområder i Bangladesh.

Samfunnsutvikler, Sør Bangladesh

Har du erfaring med samfunnsutvikling med et hjerte for flyktninger. Invester i et langtidsopphold i Rohinga flyktningkrisen, hvor over 600,000 Rohinga har blitt tvunget på flukt til Bangladesh etter den nylige etniske rensingen. Bli med i et team som lever enkelt, nær til folket, tjener praktisk mens man introduserer Jesus.

Du kan lese mer på Frontiers UK sine sider her.

Vi vil gjerne være i kontakt med deg

Klikk her for å melde deg på våre nyhetsbrev og oppdateringer

 

 

 
  1. E-nyhetsbrev (4 ganger pr år)Bladet 'Over alle grenser' (1-2 ganger pr år)Bønneoppdateringer (månedlig)

 

 

 

 

Frontiers, Postboks 5134, 9284 Tromsø, Norge   Tel. 406 24 515    E-post: info@frontiers.no    Personvernerklæring
Registrert forening nr. NO-988 301 388

Frontiers på Facebook

© Frontiers 2019