fbpx

Legg ut på reise

Bli med på det Gud er i ferd med å gjøre blant unådde muslimske folkegrupper!

Siden du har funnet fram til denne siden regner vi med at du ønsker å tjene Herren i den muslimske verden. Eller ønsker å finne ut mer om hva en slik tjeneste kan bety for deg. Vi vil gjerne høre fra deg om dette! Ta kontakt ved å sende inn dette skjemaet, og få adgang til viktige og gode ressurser, og god hjelp fra våre team.

 

Korttidstjeneste

GI DEG SELV EN UFORGLEMMELIG OPPLEVELSE!

Det er ikke første gang Frontiers tilbyr korttidsteam fra Norge til unådde muslimske folkegrupper. Men det er første gang vi kan tilby en hel «pakke» av sykt spennende korttidsteam! Våre turer er lagt opp i nært samarbeid med våre langtids feltteam rundt i den muslimske verden, og representerer en god spredning både geografisk, kulturelt og på andre måter. Er du interessert i korttids teamtjeneste, eller kjenner du noen som kanskje er det? Enda bedre: Kan du få med deg en gruppe fra din venneflokk eller menighet?

Disse korttidsteamene er spesielt lagt opp for å kunne gi en unik mulighet til å oppleve livet i en muslimsk kultur, velsigne de som langsiktig tjener Gud der, og tjene Gud sammen med dem. Hvis du deltar under The Send kan du gå inn på appen og registrere din interesse der, så blir du oppringt av folk som vil hjelpe deg å finne fram til det du ønsker. Hvis du ikke er på The Send, kan du fortsatt bli med – ved å sende en henvendelse til oss på info@frontiers.no. Klikk på bildene for å lese mer om kommende turer.

 

 

 

Nært og eksotisk: Korttidsteam til Nord-Afrika

 

Se en kort inspirasjonsfilm om oss.

 

 

Langtidstjeneste

Vi ser etter folk med ordinære kvalifikasjoner og ekstraordinære hjerter! Enten du er en artist, en entreprenør, musikkterapeut, marinebiolog, eller hva du enn er, så har vi muligheter for deg hvor du kan gjøre bruk av og nytte for dine kvalifikasjoner og erfaringer på kreative måter!

Hvis du ønsker å gå inn i en langtidstjeneste i den muslimske verden så tilbys to innfallsvinkler: Enten blir du med på et eksisterende disippelgjørende og menighetsplantende team, eller så start du ditt eget. Ta kontakt hvis du er interessert i nærmere informasjon!

Vi vil gjerne være i kontakt med deg

Klikk her for å melde deg på våre nyhetsbrev og oppdateringer    Ja, jeg vil gjerne motta


    Frontiers, Postboks 5134, 9284 Tromsø, Norge   Tel. +47 - 406 24 515    E-post: info@frontiers.no    Personvernerklæring
    Registrert forening nr. NO-988 301 388

    Frontiers på Facebook

    © Frontiers 2023