fbpx

Kommande arrangemang och event

Velkommen til Årsmøtet 2020

 

Lørdag ettermiddag den 29. februar inviterer Frontiers Norden deg til Årsmøtet 2020 i Tromsø. Årsmøtet arrangeres i år for første gang utenfor Oslo, og er lagt til Frimisjonen Tromsø sentralt i byen. For deg som kommer blir det mulig å være med på temamøtet «ONE CALL!» samme kveld. Frontiers Norden har lagt sin årlige medarbeidersamling til denne helgen. Det er mange som gleder seg til å komme sammen, og til å få være gjester hos våre mange venner i Frimisjonen (Misjonskirken) i Tromsø.

 

Forresten hvorfor ikke kombinere dette med en helg i Norges «arktiske hovedstad» på den beste tiden av året for å oppleve et alle tiders vintereventyr fylt av nordlystitting, skiaktiviteter, med mye mere?!

 

Invitasjon med link til sakspapirer for Årsmøtet blir sendt ut 14. februar til alle våre medlemmer og øvrige mottakere av Frontiers Nordens e-postnyhetsbrev. Kom og vær med på å støtte det viktige arbeidet med å nå unådde muslimske folkegrupper med verdens beste nyhet!

 

Velkommen!

 

vennlig hilsen

Styret i Frontiers Norden

Vi vill gärna hålla kontakt med dig

Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.
 
  1. E-postversionen av vårt nyhetsbrev (4 gånger per år)Nyhetsbrevet ”Till jordens yttersta gräns” (1-2 gånger per år)Böneuppdatering (månatligen)

 

Frontiers, Postboks 5134, N-9284 Tromsö, Norge   Tlf: +47 406 24 515    E-post: info@frontiers.no    Integritetspolicy 
Registrerad förening nr. NO-988 301 388

Frontiers på Facebook

© Frontiers 2020