fbpx

Mange av de områdene hvor de fleste av verdens muslimske folkegrupper bor er preget av uroligheter, konflikter og menneskelig lidelse. Er det forsvarlig å sende folk til steder hvor man risikerer forfølgelse hvis man tar imot Jesus og begynner å følge ham?

Denne gangen tar bladet vårt Over alle grenser deg med til Afghanistan, som er ett av de landene som av mange gjerne regnes som farlig. I hovedartikkelen, “Superhelter eller sauer blant ulver?”, som vi har hentet fra vår søsterorganisasjon i Storbritannia, kan du lese mer om fire grunner til at Gud kaller oss til farlige steder, fire grunner til å si “ja”:

  • Fordi Gud leder oss,
  • Fordi Gud elsker folk som lever på farlige steder,
  • Fordi invitasjonen til å følge Jesus er godt nytt for alle, og
  • Fordi Gud er nær hos de han kaller til å gå.

Hvis Jesus kaller folk til tjene Gud på farlige steder så sender han også mennesker til slike steder. Og Jesus leder oss aldri til plasser hvor han ikke allerede har gått forveien.

I bladet kan du også lese om boken “Hvorfor Gud kaller oss til farlige steder”, et intervju med et ektepar som opplevde å bli fengslet uten lov og dom i 77 dager, om Afghanistan, inkludert oppskrift på Firni – en deilig afghansk matrett. En feltarbeider skriver om hvordan det kan være å være foreldre til noen som reiser til farlige steder for å vitne om Jesus.

På midtsidene finner du et knippe nyheter fra Frontiers i Norden. Visste du for eksempel at vi inviterer til korttidsteam til et land i Nord-Afrika Påsken 2024, med fokus på bønn, lokal kultur og folklore? Eller at Frontiers Norden nå søker etter ny ledelse for sendebasen (helst et TEAM av ledere!)?

Det er mange gode grunner til å klikke her for å laste ned og lese bladet!