fbpx

“En dag ved den niende time hadde han et syn. Han så tydelig en Guds engel som kom inn til ham og sa: «Kornelius!»” (Apostlenes Gjerninger 10,3)

 

Dina er en 11 år gammel flyktningjente med en autoimmun sykdom som har gitt henne artritt i leddene. Hun ligger mest på et teppe på gulvet med sammentrukne hender og føtter på grunn av sykdommen. Etter å ha lyttet til hennes medisinske historie og undersøkt av en fysioterapeut, følte en av våre lokale medarbeidere seg ledet til å dele: “Jesus reiste en 12 år gammel jente opp fra døden.” Han var ikke sikker på hvordan dette ville bli mottatt, siden Dina jo ikke var død.

Men med en gang begynte Dinas mor å gråte. “I natt hadde jeg en drøm. Min datter var død, og jeg gikk for å besøke hennes grav. Ved en grav satt det en mann i 30-årene, kledt i hvite klær. Og han så på meg hele tiden. Jeg var ikke redd, men nysgjerrig. Hvem er denne mannen? Så gikk jeg hjem igjen, og da jeg ankom huset mitt besvimte jeg, og to naboer hjalp meg opp. Mens jeg falt fikk jeg i et syn se meg selv hjelpe min datter å kneppe den hvite skoleskjorten hennes. Jeg kunne ikke gråte ved graven, men min datters hvite skoleskjorte minte meg om mannen ved graven, og jeg begynte å gråte.”

Dinas mor var ikke sikker på hvem denne mannen kunne ha vært. “Det var Jesus du så! Jesus er oppstandelsen og livet”, utbrøt vår lokale medarbeider (Joh 11,25).

Vårt team ba for Dina, og selv om det ikke skjedde en fullstendig helbredelse, så ble hun der og da i stand til å ake seg bort mot en vegg og skyve seg selv opp til en stående posisjon ved veggen. Hennes mor hadde aldri sett henne gjøre det før!

Be for Dina og hennes familie, at de skal ønske Jesus Kristus velkommen inn i sine hjerter og sitt hjem. Og at de alle skal ønske å lære mer om Gud gjennom å studere Bibelen sammen som familie.