fbpx

(Foto Bakhtar News Agency)

Paktika-provinsen i Afghanistan er hardt rammet etter et forferdelig jordskjelv med en styrke på 5,9. Vårt Rapid Intervention Network (RIN) er klar til å sende hjelp.

I løpet av de neste dagene, vil flere av våre Frontiers medlemmer med erfaring i Afghanistan og nabolandene reise inn i Paktika-provinsen for å gi nødhjelp etter jordskjelvet 22. juni. Nesten 1200 mennesker døde i provinsen, som hovedsakelig er befolket av Pashtuns, over 1500 skal være skadet.

For noen år siden etablerte medarbeidere i Frontiers nettverket Rapid Intervention Network (RIN), som et redskap for å hurtigst mulig kunne bringe hjelp der nøden var størst.

RIN’s visjon er «å respondere raskt når kriser oppstår, for effektivt å kunne møte behov i befolkningen, og aktivt bidra til at bevegelser av disipler og menigheter i den muslimske verden vokser fram, i samarbeid med likesinnede, frivillige organisasjoner, sendeorganisasjoner og lokale kristne fellesskap.»

Vil du stå sammen med oss, og invitere andre til å gi en gave til denne humanitære aksjonen? Behovene er store, og folk får bade fysisk og åndelig hjelp. Mange kommer til tro, og fellesskap av Jesus-etterfølgere fra muslimsk bakgrunn blir etablert og knyttet sammen med andre Jesus-fellesskap i voksende nettverk.

For en kortfattet video-presentasjon av RIN’s arbeid, se denne linken.

Bruk Vipps #74510 (Frontiers Norden, i  Norge), eller gavekonto 3000.18.76127 (utenfor Norge: IBAN NO29 3000 1876 127, BIC/SWIFT: SPSONO22XXX). Merkes «RIN».