fbpx

Som en ung jente ble Ahlan helbredet av Jesus. Flere tiår senere leste hun Guds Ord for første gang og oppdaget sannheten om sin helbreder til slutt.

 

Ahlan, en kvinne i 60-årene, hadde aldri møtt en Jesus-etterfølger da hun leste i Bibelen.

Men hun drømte om Jesus.

Da hun var ni år gammel døde Ahlans mor. Midt i sorgen drømte hun om en mann i hvitt som fortalte henne at «jeg vil alltid være med deg.» Trøstet av mannens løfte, våknet Ahlan fylt av fred og tro på hans ord.

Som ung voksen fikk Ahlan en infeksjon som førte til at en av hennes armer ble helt svart. Legene fortalte henne at den måtte amputeres. Natten før amputasjonen skulle være, drømte hun om den samme mannen i hvitt. Han rørte ved hennes arm, og infeksjonen forsvant. Da hun våknet var alt det svarte borte, og hennes arm ble reddet.

HUN FIKK SE EN FACEBOOK-REKLAME SOM SPURTE, «HAR DU NOEN GANG DRØMT OM EN MANN I HVITE KLÆR?»

Som årene gikk forstod Ahlan etter hvert at mannen i hvitt var Jesus. Hun begynte å fortelle folk at hun var en etterfølger av Jesus, og delte med dem om hvordan Han hadde helbredet henne og lovet å alltid være med henne. Men hun hadde aldri fått tak i Bibelen eller møtt noen som trodde på Jesus.

Tiår senere så hun en Facebook-reklame som spurte, «Har du noen gang drømt om en mann i hvite klær?»

Ahlan forstod at dette var hennes sjanse til å endelig møte andre som følger Jesus, klikket på reklamen og sendte en melding til Facebook-siden.

Slik kom Ahlan i kontakt med Karen, en av Frontiers sine feltarbeidere. Og for første gang siden hun begynte å stole på Jesus fikk Ahlan en mulighet til å begynne å lese i Bibelen. Hun og Karen har møttes regelmessig for å studere Guds Ord og be om at flere muslimske menn og kvinner skal åpne sine hjerter for Evangeliet.

  • Pris Gud for at Han tiltrekker seg muslimer som Ahlan til Jesus, og for at Han gir næring til deres tro gjennom år uten fellesskap og uten tilgang til Bibelen.
  • Be om kreativitet og visdom til team som det Karen er medlem av, i deres tjeneste med å nå ut til muslimer gjennom sosiale media.
  • Be Gud vekke muslimers interesse når de hører om Jesus Kristus gjennom Facebook og andre sosiale mediaplattformer, slik at de begynner å søke og følge ham.