fbpx

Årets bønneaksjon: 2. april – 1. mai 2022

 
I år feirer vi 30 år med bønn for verdens muslimer! 🎉 Årets tema er glemte folkegrupper – de som har fått minst oppmerksomhet og bønn fra kristne. 🌍 Nye artikler blir lagt ut hver dag i 30 dager fra 2. april til 1. mai. Noter deg datoene og begynn å legge planer for årets bønneaksjon. 🧐 Hvem ellers kan du få med? 🙏
 
Følg med på bønnebloggen https://www.30dagersbonn.no/, eller 30 dagers bønn for verdens muslimer på Facebook, eller @30dagersbonn på Instagram.
 
Bønneaksjonen ble planlagt slik at den sammenfaller med den islamske fastemåneden ramadan.
 
Datoene for ramadan blir bestemt utfra det islamske månekalender
 
Den norske versjonen av bønneguiden er produsert av NORME i samarbeid med flere organisasjoner. Bønneaksjonen er basert på dugnadsinnsats og samarbeid innen et voksende nettverk av organisasjoner og engasjerte enkeltpersoner. 🙌