fbpx

Ingen hadde noen gang gitt Rahima muligheten til å lese i Bibelen. Nå hjelper hun andre å lære om Jesus Kristus.

Vi fulgte etter Rahima bortover en smal, skitten sti som ledet oss fra et travelt marked til et lite murhus. Hun gikk bort til inngangspartiet og åpnet døra for oss. «Velkommen!» sa hun og viste min venninne Jessica fra teamet og meg inn. Rahima la ut et teppe som vi skulle sitte på, midt i rommet. Jessica og jeg satte oss til rette, begge spente før vårt første bibelstudium med vår nye venn som vi hadde møtt uka før på markedet.

 

Rahima skulle til å sette seg ned med oss, men så kom hun på noe. «Vent!» sa hun, «jeg skal invitere naboen min så hun kan lese Guds ord med oss!» Hun fòr ut døra, og var raskt tilbake med naboen. Vi ønsket henne velkommen, og begynte studiet. Som vi pleier når vi leser Bibelen med muslimer, startet vi med å spørre, «Hva takker du Gud for i dag?»

 

Siden dette var vårt første studium med Rahima og naboen hennes, tok Jessica ordet først for å modellere hvordan. Hun sa hun var takknemlig for å ha møtt Rahima så vi kunne lese Guds ord sammen. Så snakket Rahima. Hun øste ut sin takknemlighet over å ha fått denne muligheten til å studere Bibelen. Ingen hadde noen gang gitt henne denne muligheten til å lære mer om Gud og å vokse nærmere Ham. Hun delte sin glede over å ha fått med seg naboen sin på dette. Og hun sa hun gledet seg til å fortelle andre det hun lærte i Ordet.

 

Siden dette første studiet, har Rahima studert Bibelen med oss mange ganger. Og hver gang tar hun med en ny nabo eller en venn.

 

Gud jobber i hjertet hennes og drar henne nær til Jesus. Vi ber for hennes voksende tro, og at hun skal åpne dører for evangeliet for mange andre mulismer.

 

  • Be om at Rahima skal sette pris på Guds ord, vokse i kunnskap, og komme til tro på Kristus.
  • Be om at Ordet må sette dype røtter, og bære mye frukt i det hun deler det med muslimske venner, familiemedlemmer og naboer.
  • Takk Gud for Frontiers’ team som deler Jesus med muslimer som ALDRI har hørt evangeliet før, og be om at Gud må sende flere arbeidere til de minst nådde stedene.

 

(Denne historen kommer fra en langtidsarbeider. Navn og steder er endret.)