fbpx

Det er igjen den tiden av året da det er på sin plass å stoppe opp og se seg tilbake, og spørre oss selv hvor vi står, og hvor Gud ønsker oss. Vi kan takke Ham for at det faktisk skjedde «… i de dager»:
«Oss er i dag en Frelser født, i Davids by, Betlehem«.

Men det skjedde for over to tusen år siden – og enda er det over 7000 unådde folkeslag med rundt regnet 4,5 milliarder mennesker i verden i dag. Noen av disse folkegruppene har evangeliske kirker, andre ikke. Nesten 300 millioner mennesker i over 3100 folkeslag har ikke noen kjente kristne blant seg – og nesten 150 millioner av disse menneskene, i 1061 folkegrupper, er muslimer! (kilde: peoplegroups.org). Selv om det er et hurtig voksende antall bevegelser av muslimer som kommer til tro (i mai i år: 450!), så har de fleste andre muslimske folkegrupper (og det finnes 2115 totalt!) svært få Jesus-troende.

Frontiers Norden vokser: Nå ved slutten av året er flere mennesker enn noen gang under forberedelse til tjeneste blant noen av disse muslimske folkegruppene gjennom Frontiers! Arbeidet i Finland øker også, og vi har stort behov for å registrere en forening der!

Du er invitert til å gi en gave til arbeidet nå på tampen av året! Våre ansatte skaffer selv giverne som trengs for å få lønn, og flere av dem trenger et godt løft for å komme i balanse i år. Eller gi til arbeidet generelt. Ta kontakt hvis du ønsker å gi en ekstra gave til Frontiers, så hører du fra oss!

Kjenner du noen som har beslutningsmyndighet i sin bedrift, og som du tenker kan være interessert i å støtte arbeidet med en litt større sum? Ta da en titt på dette dokumentet, som viser hvilke konkrete behov vi gjerne vil kunne møte i 2020!