fbpx

«Han har forandret seg så mye,» sa Najibs mor. Det har de begge. Sønnen min og kona hans har blitt bedre personer etter at de begynte å treffe deg.»

«Men det er ikke på grunn av meg eller noe jeg har gjort,» forklarte jeg til Najibs mor. «Det er fordi de leser om Jesus og bruker det inn i sine liv. Når vi lærer om Jesus i Ordet og følger hans væremåte, forandrer Gud oss.»

Najib og kona hans, Aisha, var enige og nikket. De hadde merket en forandring i livene sine.

«Ja, det er en stor forskjell,», sa Najib. «Jeg behandler folk annerledes nå. Før pleide jeg å være så sta og kom ofte opp i krangler med folk. Men Jesus gjør meg så ydmyk nå. Til og med måten kona mi og jeg snakker til hverandre på har blitt bedre på grunn av Jesus.» Aisha smilte enig.

Det er dette som skjer når Ordet slår rot i hjertene til folk i muslimske lokalsamfunn. Liv blir forandret, og folk rundt legger merke til det.

Når jeg studerer Bibelen med Najib og Aisha, diskuterer vi hvordan vi kan ta denne læren inn i våre liv.

Vi oppmuntrer dem til å dele Guds sannhet med andre og vi spør dem om de kommer på noen som trenger å høre budskapet om Jesus Kristus. Resultatet er at nye disipler som Najib og Aisha bærer frukt ved at de deler evangeliet med andre.

 

Nå når Guds Ord inn i hjertene til andre i familiene til både Najib og Aisha. Najibs mor deler bibelhistorier med alle barna. Og Aishas søsken er ivrige etter å høre evangeliet.

Det er spennende å se Guds Ord spre seg gjennom familier. Pris Gud.

Be om at de må kjenne og forstå Guds kjærlighet og frelse for dem nå når de oppdager Jesus sammen.

 

**Denne historien kommer fra en arbeider på langtidsopphold. Navnene er endret av sikkerhetsgrunner.**