fbpx

Enten du har gitt gaver til Frontiers Norden i løpet av 2018 eller ikke, så er det fortsatt ikke for sent å gi og få rett til skattefradrag for 2018! Det eneste du trenger å gjøre – hvis du ikke allerede har gjort det?! – er å gi oss ditt fødselsnummer. eller klikk her for å finne ut måter å gi på.

En av våre sendemenigheters utsendinger skriver: «Tankene mine går til våre 15 nye søsknene i Jesus med muslimsk bakgrunn som ble døpt i vinter, som feirer sin aller første jul i troen på Jesus. Ta med disse, og vårt team, i deres bønner!» Og fra andre deler av den store, vide muslimske verden kommer det jevnlig inn rapporter om muslimer som tar imot Jesus gjennom våre teams tjeneste for og blant dem. Det er et strategisk arbeid de står i, og vi ønsker så gjerne å kunne hjelpe mange flere menigheter i hele Norden til å sende ut sine «beste», til unådde muslimske folkegrupper. Støtten de får fra sendebasen her «hjemme», både under forberedelse til og i løpet av tjenesten, er svært viktig.

 

I 2018 ble en familie på fem sendt ut til tjeneste i Nord-Afrika. De har allerede fått den store glede av å lede en mann til frelse! I januar reiser en kvinne på 3-månederskorttidstjeneste gjennom ett av våre team i det østlige Sahara. I mai eller juni er turen kommet til et ektepar som skal inn i tjeneste i Sentral-Asia. Og i august eller september skal en mann sendes ut til tjeneste i det sørvestlige Asia. Spennende, ikke sant? Vær med i bønn for disse!

Men penger er nødvendig! For eksempel trenger vi midler til en deltids ansatt i Sverige. Flere av våre 5 ansatte (de fleste i meget små stillinger!) trenger sårt mer støtte til sin lønn. Og: Når nå bare litt over én uke gjenstår av 2018 ligger vi an til å gå på et underskudd i arbeidet på nesten 100 000 kroner! Vil du være med å gjøre noe med det? Takk for ditt medarbeiderskap!

Vår bønn er at mange flere muslimer snart skal få feire sin aller første jul i troen på Jesus.

Med ønsker om Guds fred og glede gjennom denne juletiden, og hans velsignelse gjennom 2019,

Jenny og Jon Petter (lederpar)