fbpx

Kareema hadde hatt vondt i ryggen i mange år. Hun hadde gjennomgått diverse behandlinger hos leger, fysioterapeuter, ja, til og med healere… Men ingen av dem kunne finne årsaken til smerten.

 

Så, i et søskenbarns bryllup, møter Kareema Vibeke, som er medlem av et av Frontiers’ team, og hennes venn Miriam, en Jesus-troende med muslimsk bakgrunn. De snakker sammen, og kommer inn på Kareemas smerter i ryggen.

 

 Miriam ber inni seg. Hva om Gud vil helbrede Kareema her rett foran alle hennes slektninger? Miriam undrer seg. De spør Kareema om de kan be for henne, og Kareema takker ja. De ber, men til å begynne med skjer det ingen forbedring med ryggen hennes.

 

 Så de ber en til gang, og Kareema blir forundret. Hun beveger seg rundt, bøyer seg frem og tilbake, og vrir på ryggen sin. «Jeg er helbredet…», utbryter hun. «Smerten i ryggen er borte!»

 

Gud helbredet Kareemas rygg, og hun priset Gud! De ble veldig glade for det som skjedde. «Denne fysiske helbredelsen er bare en av de tingene Gud vil gi deg for å vise hvor mye han elsker deg», sa Vibeke. «Han vil også gi deg indre helbredelse for hjerte ditt».

 

 Vibeke og Miriam forklarte for Kareema at gjennom Guds gave i Jesus Kristus kan vi bli tilgitt syndene våre og være sammen med Ham i evighet.

 

 Litt senere, med hele familien som vitne, tok Kareema imot Jesu gave om indre helbredelse, den åndelige helbredelsen. 

 

 «Dette er en sesong for innhøstning», rapporterer Vibeke. Sammen med sine teammedlemmer og andre troende ber hun for helbredelse for muslimer, og Gud åpner dører til å dele evangeliet om frelse gjennom Jesus Kristus. Hver uke kommer muslimer til tro og tar imot hans tilgivelse og evig liv.

 

 

TAKK GUD for at Han forbereder hjertene til muslimene i denne regionen, så de blir åpne for å ta imot Jesu helbredelse og frelse. Be om at enda flere vil komme til tro.

 

(Navnene i denne historien er byttet ut av sikkerhetshensyn)