fbpx

I en region i Sør Asia har ledere fra en kristen minoritet fått en visjon om å nå muslimer med evangeliet. Et Frontiers team er med og utruster kristne til å dele evangeliet, gjøre disipler og plante menigheter blant muslimer.

I løpet av seks måneder kunne Frontiers tilby disippeltrening i fire byer. Over 80 stk fullførte kurset.

I starten var det mange deltakere som mente at det var umulig å nå ut til muslimene. Bare ideen om å dele evangeliet om Kristus gjorde at de ble fylt med frykt.

 

Mot slutten sa alle at de hadde fått mange gode råd om å nå ut med evangeliet til muslimer.

 

Ved å studere Skriften sammen og stille noen spørsmål til ettertanke oppdager deltakerne Guds plan. Spørsmålene hjelper dem til å tenke over hvordan de skal adlyde Ordet og dele det med andre. Dette kan sette dype spor deres nettverk.

Tross erfaring med bibelstudium hadde deltakerne aldri vært med på en «oppdagelsesreise» i Bibelen hvor de selv oppdaget Bibelens budskap og øvde seg på å være lydig mot det.

Mot slutten av denne disippeltreningen hadde mange fått muslimske venner og delte evangeliet med dem.  Noen  hadde til og med begynt et bibelstudie sammen. Alle som hadde fullført dette kurset ga tilbakemelding om at de følte mindre frykt og kjente seg mer sikker i Bibelen. Noen la til at de følte Gud ga dem et nytt kall til å fokusere på å nå muslimer.

Og nå er det over 80 disipler som er ute og deler Jesu håp og gjør disipler blant muslimer. Og to av deltakerne leder nå den samme disippeltreningen i seks nye byer.

Vi priser Gud for anledningen til å trene lokale troende til å gjøre disipler! Det er ufattelig givende å se våre brødre og søstre klare til å starte en Jesus-bevegelse blant muslimer!

 

  • Be for flere muligheter til disippeltrening i muslimske samfunn.
  • Be for de 80+ deltakerne at de fortsetter med å invitere venner og naboer til å møte Ordet. Be Høstens Herre om å forberede hjertene til muslimene for å høre evangeliet bli forkynt og følge Jesus.